Voor wie is het geschikt?

Bioresonantie is geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren. Bioresonantie is een nondestructieve therapie waarbij dus geen naalden e.d. worden gebruikt. De patient wordt behandeld met frequenties die met een hele lage stroomsterkte worden toegediend. Zo laag dat ze door mensen en dieren niet worden waargenomen. De toediening geschied door sondes vast te houden en/of andere met het Bioresonantie apparaat verbonden elementen die in aanraking zijn met het lichaam. Na behandeling kan korte tijd vermoeidheid optreden doordat het lichaam in hoger tempo afvalstoffen afvoert, dit kan echter voorkomen worden door een tijdje meer water te drinken. Hiermee wordt de verwerking van afvalstoffen door de nieren versneld.

Bioresonantie behandelingen

De Bioresonantie therapie is zeer effectief als het gaat om het behandelen van acute en chronische allergieën. Pollen, huisstofmijtallergie, koemelkeiwit en tarwe allergie en hieraan gerelateerde voedingsovergevoeligheden. Klachten die hieruit voorkomen zijn vaak te vinden op het gebied van huid (eczeem, zonneallergie, acne, galbulten, jeuk, haaruitval) of klachten van maag en darmslijmvliezen (opgeblazen gevoel, winderigheid,prikkelbare darm, obstipatie of diarree), maar ook Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn kunnen hiermee te maken hebben. De luchtwegen geven klachten als astma, CPOD, bronchitis, sinusitis, en zelfs op het centraal zenuwstelsel kunnen allergieën klachten onderhouden zoals : migraine, neuralgische pijnen, aangezichtspijn, rugpijn, spierpijnen.

Ook aandoeningen van de interne organen zoals maag, darm, lever, gal, blaas, nieren zijn goed te behandelen. Tevens is de Bioresonantie effectief bij problemen met de weerstand, chronische vermoeidheid, onvoldoende herstel na ziekte van Pfeiffer, Lyme of andere ziekteverwekkers, reumatische klachten, PMS, menstruatie en overgangsklachten, KNO problemen, kinderziektes en de gevolgen van vaccinaties, sportletsel/blessures, opheffen van (litteken)blokkades.

Daarnaast is het een therapie die ingezet kan worden bij belastingen door bacteriën, virussen, schimmels, gisten, parasieten. Geopathische belasting (aardstralen en wateraders) en belasting door electrosmog (mobiele telefoons, computer, zendmasten, hoogspanningskabels, magnetrongebruik, dect-telefoons, draadloze netwerken etc). Zware metalenbelasting (amalgaam, kwik, lood, aluminium). Klachten of bijwerkingen van reguliere medicatie, antibiotica. Belasting door teveel lightproducten, aspartaam, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Meer informatie

Kan bioresonantie behandeling mij helpen?

Dat ligt aan de aard van uw klachten en de mogelijke behandelmethoden. Bioresonantie is gericht op het herstel van de balans tussen de vele functies en organen in het lichaam. Bij klachten is sprake van verstoorde frequenties waardoor de verschillende functies in het lichaam niet goed meer samen kunnen werken. Bioresonantie wordt indien nodig gecombineerd met andere therapieën zoals bijvoorbeeld diëten. Een Bioresonantie therapeut zal altijd verder kijken naar de klachten en proberen een goed en compleet advies te geven zodat u snel weer hersteld.