De vermelding van uw praktijk op bioresonantie-info.nl

Wilt u uw praktijk professioneel presenteren en snel gevonden worden door potentiële klanten? Registreer dan uw praktijk op onze website. Uw vermelding op onze website is de eerste maand gratis. Wilt u daarna gebruik blijven maken van onze website dan betaald u hiervoor een vast bedrag per jaar (*).

(*) Informatie over onze tarieven vind u in een later stadium in uw persoonlijke bioresonantie-info dashboard, voorlopig is inschrijven gratis.

Waarom uw praktijk op onze website?

Bioresonantie-info wil Bioresonantie therapie breder onder de aandacht brengen van de mens. Bioresonantie is een alternatieve,  functionele therapie die ingezet kan worden voor vele klachten en wordt nog te vaak in het hoekje kwakzalvers gedrukt. Bioresonantie-info investeerd tijd en geld in het op een hoger plan brengen van de informatie en communicatie over bioresonantie.

Wij bieden een platform waarop Bioresonantie therapeuten en behandelaars zich professioneel kunnen presenteren. Op deze manier wordt het zoeken naar de juiste bioresonantie therapeut een stuk eenvoudiger en levert het therapeut klanten op die u ook in uw praktijk kunt (en wilt) helpen. Geregistreerde behandelaars kunnen na inloggen een aantal optionele gegevens van hun praktijk toevoegen. Zo kunt u aangeven welke specialisaties u beheerst en kunt u een logo en een foto toevoegen aan uw profiel. In de nabije toekomst wordt dit uitgebreidt met extra functies die we binnenkort aan u als therapeut zullen presenteren.

Wanneer de klant uw persoonlijke pagina bekijkt is in één oogopslag duidelijk wie u bent, wat u doet, waar u dat doet en welke Bioresonantie apparatuur u daarbij gebruikt. Wij plaatsen uw praktijk automatisch op de kaart en voegen daar contact middelen en een routebeschrijvingen aan toe.

Privacy & anonimiteit

Patienten kunnen u direct berichten sturen en vragen stellen en blijven daarbij (indien gewenst) anoniem. Dit werkt bij een eerste contact drempelverlagend en beschermd de privacy van de patient die misschien moeite heeft met het communiceren van zijn of haar kwaal. Wanneer het contact bevredigend verloopt kunnen gegevens zoals telefoon en email adres worden uitgewisseld waarna het contact tussen de patient en u als behandelaar over reguliere kanalen worden gevoerd en een afspraak kan worden gemaakt.

Bioresonantie-info.nl biedt algemene informatie over Bioresonantie en haar behandelmethoden. Informatie waar mensen naar op zoek zijn voor de behandeling van hun klacht(en). Wij denken dat een centraal platform voor Bioresonantie therapeuten een goed startpunt is voor iedereen met vragen over Bioresonantie en werken daarom continue aan uitbreiding van deze informatie.

Daarnaast zijn wij van plan om alle soorten Bioresonantie apparatuur te inventariseren en deze te filteren op kwaliteit en doeltreffendheid.