Waarom Bioresonantie-info voor u als patiënt?

Bioresonantie is een alternatieve maar functionele therapie die ingezet kan worden voor vele klachten. Bioresonantie nog wordt te vaak in het hoekje kwakzalvers gedrukt. Bioresonantie-info informeert u op objectieve en eerlijke wijze over Bioresonantie therapie en biedt u de mogelijkheid om snel een geschikte Bioresonantie therapeut of behandelaar te vinden in uw omgeving. Bij het zoeken kunt u gericht zoeken door te zoeken op therapeuten of behandelaars die gespecialiseerd zijn in de behandeling van uw klachten.

Kwaliteit van de aangesloten therapeuten

Een therapeut of behandelaar die gebruik wil maken van de mogelijkheid om op deze website te registreren wordt niet automatisch toegelaten. Bioresonantie-info controleerd elke aanmelding en therapeuten die onvoldoende zijn opgeleid of niet over bekende Bioresonantie apparatuur beschikken worden afgewezen.

Ondanks onze handmatige controle kan Bioresonantie-info nooit verantwoordelijk worden gesteld voor de kwaliteit van een behandeling van een aangesloten Therapeut of behandelaar omdat wij deze behandeling natuurlijk niet zelf uitvoeren. Wij brengen slechts beide partijen bij elkaar, het vervolgcontact en de eventuele daaropvolgende behandelingen blijven de verantwoordelijkheid van de patiënt en de behandelend therapeut.

Lees onze disclaimer